Piliviä

Tämänkertaisen lakkauksen olen tavallaan jo julkaissutkin, sillä tämä oli esillä Kynsikoristeluryhmässä Facebookissa, kun kysyttiin tämänhetkistä lakkausta. 🙂 Tässä nyt kuitenkin lakkaus vielä tännekin esiteltäväksi.

Picture Polish Clouds on tosi superkaunis hempeä lakka, mutta vaati ainakin itselläni kolme kerrosta peittävään lopputulokseen. Se ei sinällään ole miinus, sillä lakka on kuitenkin helppo lakattava. Tämä lakka on mielestäni yhtä pakko omistaa kuin PiPon Salt Waterkin.

Koristeluja tein ainoastaan keskisormeen ja nimettömään, sillä olen huomannut taas viihtyväni paremmin lakkauksissa, joissa koristeluja ei ole jokaisessa kynnessä. Tein nämä MiVinylsien avulla ja halusin, että raidat eivät olet saman värisiä, niiden paksuus ei ole kaikissa sama ja niiden väliset välit eivät ole samoja.

Valkoisena lakkana käytin Essencen leimauslakkaa ja kultaisena Maybellinen lakkaa, jonka numeroa tai nimeä en ole muistanut tarkistaa. 😉

4

Keskisormeen lakkasin raidat ja nimettömään töpöttelin meikkisienellä. Molemmat tekniikat sopivat hyvin, mutta tykkäsin enemmän nimettömän raidoista, sillä varsinkin kultaisessa raidassa siveltimen vedot eivät erotu yhtään. Kyllä ne on joskus pieniä asioita, jotka vaikuttaa omaan mielipiteeseen! 😀

Lakkaus on tosi yksinkertainen ja nopea tehdä ja tykkäsin tästä ihan älyttömästi!

Käytetyt tuotteet:

  • Picture Polish Clouds (x3)
  • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
  • Vinyylit MiVinyls
  • Koristelulakat Essence valkoinen ja Maybellinen kultainen
  • Koristelujen päällä Seche Vive

12 thoughts on “Piliviä”

    1. Kiitos paljon! Pitihän ne jakaa, että sellaisetkin näkee, jotka ei Facessa notku! 😉

Leave a Reply