Rauhallista joulua!

Miten teillä on lähtenyt joulu käyntiin? Mä olen yrittänyt ottaa rennosti, enkä stressata turhasta. Käytiin juuri äsken tulevan kodin pihasaunassa saunomassa. Pakkasta on -15 astetta, joten oli aika erikoinen kokemus, sillä meillä kun ei ole mitään lämmintä tilaa, jossa vaihtaa vaatteet. Oli kuitenkin älyttömän hyvät löylyt ja nyt onkin mahtava olo. 🙂

Edellisestä postauksesta tuntuu olevan ikuisuus, mutta eihän siitä näköjään olekaan kuin reilu viikko. Aika menee ihan tajuttoman nopeasti ja tekemistäkin on kyllä piisannut, joten blogille ei vain ole jäänyt aikaa. Olen periaatteessa lomalla 7.1. asti, mutta todennäköisesti teen rästihommia ennen kuin palaan takaisin töihin. Sen verran kuitenkin päätin (vaikka tiukkaa teki), että otan ihan totaalivapaan työasioista joulun pyhien yli. Ihan pakko, tai muuten käy kohta hassusti.

Mulla olisi parit kynsikuvat jemmassa, mutta en ole ehtinyt naputella postauksia, joten ne saa vielä odottaa. Nämä tämänkertaiset kynnet ovat niin teemaan sopivia ja näillä olen tämän viikon mennyt, että esittelen nämä ensin.

Cirque Colorsin Garnet on täydellinen lakka jouluun. Halusin valita tuolle kaveriksi jotain, josta tulee karkkikepit mieleen, eli valkoista kuviota ja mielellään raitaa jollakin tavalla. Mulla on olemassa jossakin raitaleimoja, mutta en niitä just tekohetkellä löytänyt, joten laitoinkin sitten tällaisen spiraalikuvion kynsille. Liemauksiin käytin Überchic 6-01 -laattaa ja Essencen valkoista leimauslakkaa.

1

Leimoista tuli aika peittävät, mutta silti mun mielestä lopputulos oli tosi onnistunut.

2

Ehkä yritän vielä tehdä huomenna aamusta jonkinlaiset kynnet, mutta menen näillä, jos en ehdi. En nyt jaksa stressata turhasta, ensi vuonna sitä tulee tehtyä kuitenkin taas ihan tarpeeksi.

Näiden kynsien myötä rauhoitun joulunviettoon ja toivotan kaikille teille oikein onnistunutta joulunaikaa. ♥

Leave a Reply