Saattaa olla, että toistan itseäni

Mulla on nimittäin TAAS tuo sama leimauslakka Hawaiian Blue kynsillä! 😀

Kävin viime viikolla päiväreissun Haaparannassa ja samalla pyörähdin kauppakeskus Rajalla olevassa KICKSissä. Kävin huvikseni katsomassa, olisiko Philosophyn Purity -putsaria siellä muuna kuin geeliversiona, sillä se geeliversio kuivattaa liikaa mun ihoa ja pidän enemmän tuosta toisesta versiosta. Olihan sitä, joten täytyihän se ostaa mukaan. Samalla tutkin alehyllyt, mutta en löytänyt mitään mielenkiintoista. Sen sijaan olen jo kahdessa paikassa pyöritellyt Essien vaaleankeltaista lakkaa Summer Soul Stice, joten ei varmaan tarvi arvailla, että se lähti myös mukaan. En tasan tarvitse näitä vaaleita keltaisia, sillä mulla on niitä kyllä, mutta silti ostin tämän. 😀

Olisin jotenkin odottanut tältä parempaa peittävyyttä, mutta ei tämä ollut ollenkaan paha. Laitoin vain kaksi kerrosta, mutta ehkä olisi pitänyt laitta kolme, jos olisin jättänyt lakat ilman koristeluita.

Leimauslakaksi valikoitui taas tuo Hawaiian Blue ja leimauslaataksi valitsin laatan BORN PRETTY – Artist – L007. Olen tykästynyt näihin erilaisiin “pistekuvioihin” ja mulla on näitä laattoja jo useampi.

1

Mulla on kynnet taas aika lyhyet, sillä vaikka ne ovatkin paremmassa kunnossa jo, yhdestä puuttui vähän nurkkaa, joten lyhensin kaikki tasaisiksi. Se yksi kulman puuttuminen ärsyttää enemmän kuin se, että kynnet ovat lyhyet.

Musta tuo lopputulos on oikein kiva, vaikka en nyt ole ihan satavarma tuosta väriyhdistelmästä. 🙂

Se olis enää tämä viikko lomaa, jonka jälkeen alkaakin aika jäätävä työputki, sillä pitää reissata aika paljon. Mutta vielä en sitä murehdi, ehtii sitä ensi viikollakin! Nautitaan nyt vielä tästä viikosta kunnolla. 🙂

4 thoughts on “Saattaa olla, että toistan itseäni”

Leave a Reply