Syyskuun ostosyhteenveto

Pitkästä aikaa muistin laittaa ylös ostoksiani. Kovin montaa ostosta ei syyskuussa ehtinyt tulla, mutta kyllä niistä kertyi kiva loppusumma kuitenkin.

Lumenen tehokosteuttava seerumi saapui markettien hyllylle ja pakkohan se oli ostaa itselle testiin. Mulla on Lumenen hyaluronitiiviste ihan lopuillaan ja kun saan sen loppumaan, niin tämä pääsee testiin. Tässä on kivaa myös se, että tällä on edullisempi hinta verrattuna tuohon hyaluronitiivisteeseen. Tälle hintaa jäi 23,90 €.

IMG_5663

Ihan perus dödö. Mulla on oikeastaan ihan sama mitä dödöä käytän, sillä mä saatan joskus huomata illalla, että dödö unohtui kokonaan, enkä haise hielle. Tietty tää on paha siinä mielessä kun mulla ei oikein tuo aineenvaihdunta ole kohdillaan… Mutta eipähän tarvitse etsiä tehokkaita dödöjä. Tällainen riittää oikein mainiosti mun käyttöön. Hintaa tällä oli muistaakseni 2,39€.

IMG_5665

Pretty Polishin lakkatilaus, josta aiemmin avauduin. Tästä suurimman osan olen maksanut jo kesäkuussa, joten syyskuun ostoksille jäi hintaa 39 euroa.

IMG_5649

Näiden lisäksi kävin kampaajalla leikkauttamalla itselleni otsiksen. Mun luottokampaajani valmistui keväällä parturi-kampaajaksi ja nyt kesän aikana hänelle tuli loistava mahdollisuus avata oma liike tänne meidän tuppukylään ja avajaisia vietettiinkin syyskuussa. Tietty piti heti varata aika ja kun otsista oltiin jo pidemmän aikaa mietitty mulle, niin nyt se sitten toteutettiin. 🙂 Tämä kustansi mulle 13 euroa.

Syyskuun ostokset tekivät yhteensä 78,29 €. Aika hyvä saldo minusta, varsinkin jos tuon jakaa neljälle viikolle. 😉 Miten sulla meni?

7 thoughts on “Syyskuun ostosyhteenveto”

    1. Joo, harvoin pääsee näin alhaisiin summiin! 😀 Mäkään en ole vielä ehtinyt tuota seerumia kokeilla, mutta odotukset on korkealla. 🙂

  1. En kehdannut laskea paljonko rahaa kului syyskuun ostoksiin, ehkä hieman liikaa! Välillä tulee kuitenkin sellaisia tilanteita vastaan, että kaikki tuotteet loppuu samaan aikaan ja tilalle on pakko ostaa tuotteita 🙂

    1. Totta, se on ärsyttävää kun pitää ostaa kaikkia yhtäaikaa. Varsinkin jos ei sen vuoksi raaski ostaa mitään uutta kokeiluun. 😀

  2. Ooh tuo Lumenen seerumi kiinnostaa erittäin paljon! Jään ootteleen mitä olet siitä mieltä. Meinasin jo ostaa sen, mutta tulin järkiini koska mulla on nytkin kolme seerumia avattuna….

    1. Mäkin ootan, että saan tuon toisen seerumin käytettyä loppuun. Saa kyllä nähdä jaksanko odottaa… 😀

Leave a Reply