Tammikuun ostokset

Mulla on ollut aika raivokas työtahti koko tammikuun, töitä tuli loman jälkeen tehtyä niin paljon, että olin ensimmäisen viikon jälkeen jälleen loman tarpeessa. Hirvittävä työtahti jatkui koko tammikuun, kun kaikki deadlinet painaa päälle. Tammikuun jälkeen pitäisi helpottaa pelkäksi kiireeksi, mutta se jää nähtäväksi.

Mä en oikeastaan ehtinyt kauppoihin kiertelemään koko kuukautena, eikä mulla oikeastaan ollut mitään järkevää ostettavaakaan.

Tammikuun ensimmäisinä päivinä lomaillessa ehdin kuitenkin naputella yhden tilauksen Bangerheadille. Mun piti ostaa kokeiluun Sim Sensitiven tuotteita, sillä mun luottotuote on ollut apteekista loppu pidemmän aikaa, eivätkä he osanneet sanoa milloin sitä taas saa. Mullahan ärtyy päänahka aika ajoin, eli kärsin seborrooisesta ekseemasta, kavereiden kesken tali-ihottumasta. Usein kun en jaksa/viitsi kuivata illalla hiuksia kunnolla nukkumaan mennessä, ajan saatossa mulle tulee tiettyihin kohtiin päänahassa tuota ihottumaa. Siitä se helposti sitten pahenee. Selukos on ollut shampoona sellainen, joka auttaa mulla tähän vaivaan. Kun päänahka on kunnossa, pesen ehkä kerran viikossa tuolla shampoolla hiukseni. Kaiken lisäksi se ei ole kallista verrattuna moneen muuhun, tämä maksaa alle 9 euroa.

System 4 sarjaa on moni kehunut, että sillä saa myös päänahan pidettyä kunnossa, joten alennuksien aikaan tilasin sitten noita kokeiluun. Siinä sitten ilmaisia postareita metsästäessäni kauan himoitsemani Pixin Glow Tonic päätyi myös ostoskoriin. Muut olivatkin vain täytettä: tupeerausharja ja Matrixin Wonder Boost-suihke. Sain 50€ täyteen siitä tilauksesta ja ilmaiset postarit. Paketti toimitettiinkin tosi nopeasti mulle, MUTTA. Tai oikeastaan kaksikin muttaa.

Sain tiedon, että mun tilaus on pakattu ja sitten tulikin tieto, että mulle palautetaan rahat Pixin Glow Tonicista, sillä sitäpä ei ollutkaan tarjolla. Ei siinä mitään, olin että ok. Sitten sain pakettini ja Matrix-suihkeen tilalla oli hillitön litran purnukka kiharalle hiukselle tarkoitettua hoitoainetta. Soitin omalle luottokampaajalle (joka myös myy Matrixia), että voinko tuota hoitoainetta edes käyttää. Se kuulemma tekisi mun hiuksista vain liimaletin, joten se siitä sitten.

Ja taas yhteys asiakaspalveluun. Jokin virhe oli tapahtunut ja oikea suihke toimitettiin mulle viikon päästä. Asiakaspalvelu toimi hyvin, vaikka nimeni väännettiin joka postiin aina erilaisena, mutta jäi vähän harmittaan tuo Glow Tonicin puuttuminen kun sitä niin kauan olen himoinnut.

IMG_6043

Mä taas itsekseni mietin, että yritys ei kyllä tainnut minun tilauksellani tienata varmaan yhtään mitään. Mä maksoin alkuperäisestä tilauksesta n. 50 euroa, että saan ilmaiset postarit. He palauttivat mulle n. 25 euroa Pixistä, joten maksoivat itse postarit 25 euron tilauksesta, jossa oli tuote jota en ole tilannut. Se jäi mulle, joten sekin on yritykseltä pois. Tämän jälkeen he vielä lähettivät omakustanteisesti uuden paketin. En usko, että he jäivät voiton puolelle tästä tilauksesta, toki se ei mun vika ole, mutta aina tulee näitä ajateltua…

Eksyin vähän aiheesta, mutta Bangerheadin tilauksen loppusumma oli n. 25 euroa.

Tähän päälle tuli sitten tammikuussa enää 15,50 euron LF-boksi.

IMG_6046

 No, viime kuu olikin ihan jäätävä, joten hyvä aloittaa vähän pienemmillä summilla tämä vuosi. Mulla ei varsinaisesti ole himotuslistallakaan mitään erikoista, joten nähtäväksi jää mitä ensi kuussa tulee osteltua. 🙂

Miten teillä meni?

3 thoughts on “Tammikuun ostokset”

  1. Yks kysymys: Mitä ihmettä sää teet työkses, ku sun työtahti kuulostaa niin järjettömältä?

    1. No mun työ on aika kiireistä välillä, mutta onneksi se vaihtelee. Oon siis projektipäällikkönä yhdessä tutkimuslaitoksessa. Mun vetämä hanke on aika massiivinen meidän mittapuulla ja mulla on aika paljon tekemistä sen kanssa. Toki moni muu varmasti tekisi asiat nopeammin, mutta mulle tää kaikki on vähän uutta kun olen tehnyt tätä hommaa vasta vuoden verran ja tämä pitäisi kuitenkin vetää kunnialla läpi ja saada vielä jatkohankkeitakin samalla aikaiseksi. Eli käytännössä varmistan että sovitut työtehtävät etenevät aikataulun mukaan, ohjaan muiden töitä, hoidan hankkeen hallinnoinnin, teen tutkimustyötä, valmistelen tieteellisiä julkaisuja ja hankkeita, järjestän ja valmistelen kokouksia yhteistyökumppaneiden kanssa ja toimin niissä yleensä puheenjohtajana. Mä kun en tykkää olla esillä, enkä ole hyvä puhumaan, kaikkeen valmistautuminen vie multa tosi paljon aikaa. Työ on tutkimustyötä, sitä tehdään koko ajan sellaista, mitä ei ole aikaisemmin tehty. Tämä aiheuttaa omat paineensa kaikkeen. Sitten kun vielä pitää ottaa huomioon, että meillä on niin erilaisia persoonia töissä, niin sekin on oma haasteensa saada kaikki toimimaan keskenään. Voi kuulostaa jonkun korvaan helpolta hommalta, mutta sitä se ei kyllä käytännössä ole. Kuulostaako tää homma ihan normilta työltä, vai ajattelenko itse vaan jotenkin eri tavalla? 😀

      1. Mun korviin kuulostaa tosi haastavalta työltä. Mutta myös mielenkiintoiselta.

Leave a Reply